Valokaapelityöt Turun seudulla

Jätä tarjouspyyntö

Valokuituverkot yritysasiakkaille Varsinais-Suomessa


Sakunet tekee erilaiset valokaapelityöt ammattitaidolla. Palvelemme sähkö- ja telealan urakoitsijoita, yrityksiä, teleoperaattoreita sekä teollisuusalan toimijoita Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Sopimuksen mukaan työskentelemme muuallakin Suomessa.

 

Valokaapelitöihin kuuluvat valokaapelien päättäminen ja jatkaminen hitsaamalla. Hitsaamme valokuidut nykyaikaisilla Sumitomo T-39- ja Fujikura 60 S -hitsauskoneilla. Suunnittelemme ja toteutamme valokuituverkot kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Teemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten kuitukaapeleiden päättämiset päätepaneeliin tai optiseen ristikytkentään. Monipuolisesta valikoimista löytyvät sopivat valokuitukaapelit sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meiltä saat myös jakokaapit paikoilleen asennettuna.

Mittaukset ja pöytäkirjat

Teemme valokaapeloinnin mittaukset luotettavasti kaikissa kohteissa. Mittaustulokset ovat tallennettavissa mittalaitteisiin ja muokattavissa tulostettavaan muotoon tai siirrettäväksi esim. CD-ROM:lle. Laadimme myös viralliset mittauspöytäkirjat, joista käy ilmi, mitä mittauksessa on tehty.

Palveluihimme kuuluvat

  • Vaimennusmittaukset Viavi OLP-85/OLS-85 tehomittaparilla
  • Jatkosvaimennuksien, kuidun pituuden ym. ominaisuuksien mittaaminen Yokogawa AQ 7275 OTDR -valokaapelitutkalla
  • Valokaapelipäätteen liittimien puhtauden tarkistus JDSU Fiber Check Pro -videomikroskoopilla
  • Merkkaukset Dymo-tarrakirjoittimella.